Dr. Kopácsi László pszichiáter & life coach Győr 30 286 20 97

GYIK - Infók a rendelésekről


 
Dr. Kopácsi László győri pszichiáter és life coach

Szeretne újra olyan lenni, mint volt?

Tájékozódjon > Hívjon > Segítek

Ilyen egyszerű

GYIK


ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK >>

Ön pszichiáter vagy pszichológus?
Mi a különbség a pszichiáter és a pszichológus között?
Hogyan érdemes pszichiátert választani?
Szokott-e szakorvosi javaslati lapot adni?
Szokott lélektani előadásokat tartani?
Mi hajlamosít pszichés problémákra?


RENDELÉS

Mire számítsak a terápiás üléseken?
Tanulhatok majd Öntől különböző stressz csökkentő módszereket?
Amennyiben váratlanul önnél jönne közbe valami, fog szólni?
Hogyan válhatnak hasznomra a Stressz Doktor konzultációk?
Tud valamit ajánlani a következő kontrollig?
Mikor rendel?
Kijönne hozzám, hozzánk?
Várhatóan mennyi ideig kell várnom a váróban?
Inkább gyógyszeres vagy inkább beszélgetős terápiákkal foglalkozik?
Milyen területekre specializálódott?
Mi a helyzet az orvosi titoktartással?
Mennyi ideig foglalkozunk alkalmanként a gondommal?
Férfiak is járnak a győri pszichiátriai magánrendelésére?
Együttműködik más orvosokkal, egészségügyiekkel is?
Mi történik akkor, ha történetesen nem tudok elmenni a korábban megbeszélt időpontban?
Az egyes konzultációk között is rendelkezésre áll, ha valamilyen problémám adódna?
Milyen hosszú szakmai múlttal rendelkezik?
Dolgozik Pszichiátriai Osztályon is?
Mennyi ideig tartó kezelésre számíthatok?
Fogad 18 év alatti beteget is? Kell hozzá szülői beleegyezés?
Be lehet jelenteni családtagot, hozzátartozót a rendelésre? Vagy minden esetben a Páciensnek kell jelentkeznie?


TERÁPIÁS ÓRADÍJAK >>

Mik a kezelési, konzultációs díjai?
Előre, vagy alkalmanként szoktak fizetni?
Változik-e konzultációs díja, ha az adott órában egy párral foglalkozik a rendelőben?
Elfogad egészségpénztári kártyákat?


Mire számítsak a terápiás üléseken?

Nem érdemes félnie semmitől. Miután tisztáztuk, hogyan szólíthatom, barátságos, elfogadó légkörben, az Önt foglalkoztató, Önnek szenvedést okozó helyzetekről, panaszokról, tünetekről fogok érdeklődni. Majd közösen átbeszéljük a lehetséges megoldási módokat.

A tervek és a hallott új ismeretek rögzítése, otthoni átismétlése érdekében, minden alkalommal hozzon magának jegyzetfüzetet!

Egy-egy konzultációs ülés 60 percig tart. (Akik távolabbról érkeznek, vagy csak rövidebb ideig tartózkodnak idehaza, gyakran két órát kérnek egymás után.) A hozott problémáitól függően, kezdetben a heti, ill. kéthetenként történő ülések a legjobbak. Javulása függvényében aztán a konzultációk gyakoriságát fokozatosan csökkentjük.

Az ülések közötti időben otthon lesz ideje, módja gondolkodni az elhangzottakon, leirtakon, vagy éppen foglalkozhat a megbeszélt „házi feladatokkal”. A terápiás munka közös feladat. Öntől is aktív részvételt kíván, a terápiás ülések alatt és a konzultációk között egyaránt.

Aki, csak a terápiás órán foglalkozik a gondjával, aztán a rendelőn kívül, csinál mindent úgy, ahogy korábban, annak, amíg nem változtat a hozzáállásán, és nem vállal felelősséget a sorsáért - felesleges terápiára járnia.


Tanulhatok majd Öntől különböző stresszt csökkentő módszereket?

Természetesen igen. Azt követően, hogy a konzultáció(k) során tisztázzuk az Ön életében aktuálisan jelenlevő  stresszt kiváltó tényezőket (stresszorokat), megkeressük az Ön számára megfelelő probléma-orientált és érzelem-orientált stressz-menedzselési módszereket. Ezek közül a legfontosabb és legegyszerűbben a hétköznapjaiba beépíthető metodikák:

Mélylégzés (hasi légzés, "titkos relaxáció")
Progresszív izom relaxáció
Imagináció
Kognitív-viselkedésterápiás technikák

Mindezek mellett figyelmébe ajánlom a honlapon olvasható stresszkezelési technikákat.


Amennyiben váratlanul önnél jönne közbe valami, fog szólni?

Természetesen a kölcsönösség, egyenrangúság jegyében - igen. Hiszen egyikünk sem szeret hiába várni. Adja meg, ill. számváltáskor ne felejtse el nálam sem aktualizálni (!) SMS-ben mobiltelefonszámát, email címét, hogy azokon, szükség esetén időben értesíteni tudjam. Éppen ezért, arra kérem, hogy:

1. ha emailben kérne először időpontot, ne felejtse el odaírni mobilszámát is;
2. a rendelésre indulás előtt nézze meg, nem kapott-e emailt, SMS-t tőlem (főleg, ha havazik, ónos eső esik, náthás időszak van).


Hogyan válhatnak hasznomra a Stressz Doktor® konzultációk?

A hatékony terápiás beszélgetéseknek számos előnye van.

Megalapozott válaszokat kap az Önt foglalkoztató személyes kérdéseire, kétségeire.
Eszközöket kap céljai eléréséhez.
Növeli önbizalmát, önértékelését, magabiztosságát.
Újabb perspektívákat nyújt egy-egy nehéz problémája megoldásához.
Stresszkezelési módszereket sajátít el.
Felismeri, hogy a problémájával nincs egyedül.
Eszközöket, módszereket kap a mindennapi macerák ellen.
Javítja problémamegoldó képességeit.
Hatékony gyógynövényes, v. gyógyszeres segítséget kap.
Reálisabbá alakítja célkitűzéseit.
Kommunikációs készségei javításával, örömtelibbé teheti otthoni és munkahelyi kapcsolatait.
Segít leszokni káros és sokba kerülő szenvedélyeiről.
Jobban megérti személyes céljait, önmagát.

Azonban ne feledje: minden terápiás kapcsolat, minden konzultáció annyit ér, amennyit otthon a mindennapokban tényleg felhasznál, gyakorol a konzultációkon megismert módszerekből.


Tud valamit ajánlani a következő kontrollig?

Igen, ezzel a céllal kezdtem el írni a Benzo Blogot.

Használható tippek, ötletek a következő találkozásunkig:

1. Amennyiben viszonylag későn jelentkezett, akkor, amikorra már tünetei, panaszai súlyosabbakká váltak ne tűzzön ki irreális célokat. Legyen realista. Ne számítson arra, hogy gondjai az első konzultációt követően azonnal, maguktól helyreállnak. Legyen türelmes. Fogadja el, készüljön fel rá, hogy a testi-lelki gyógyulás időt vesz igénybe. Az irreális célok kitűzése és a türelmetlenség csak hátráltatja a gyógyulást. Haragot, elégedetlenséget, csalódás-érzetet, alvászavart válthatnak ki.

2. A saját magán, eddigi szokásain, hozzáállásán, és néha a kapcsolatain változtatás nélkül, senki sem fog meggyógyulni. A weboldalon elérhető tesztek, információk, tippek, módszerek és a terápiás konzultációk célja, hogy: segítsenek önmagán segíteni! Megpróbálok megadni minden segítséget, de ahhoz, hogy újra olyan legyen, mint volt, az Ön aktív közreműködése szükséges!

Döntse el, hogy MOST mi az igazán fontos az Ön számára. Ha testi-lelki egészsége, egyensúlya visszanyerése a legfontosabb cél, akkor ennek megfelelően változtasson életmódján, kapcsolatrendszerén, szokásain, időbeosztásán, elalvási időpontján. Főleg azokon, amelyekről úgy sejti, hogy komoly szerepük volt abban, hogy ideáig jutott...

3. Keressen minden napra: elérhető, apróbb, de mert sikerélményt nyújtanak, igen fontos célokat.

4. Beszéljen minél többet, Önhöz érzelmileg közel álló emberekkel. Válság helyzetekben különösen fontos, hogy az embert egy támogató-hálózat ölelje körül. Fogadja el tőlük a segítséget!

5. Próbáljon meg fókuszt váltani (refókuszálni). Múltbeli problémái helyett fókuszáljon a Jelenre, az "itt és most”-ra. Panaszai és félelmei, SAANG-jai helyett a külvilág tényeire és távlati céljaira.

5+1. Keressen magának példaképeket.


Mikor rendel?

A rendelőben (Győr, Lajta u. 34-36; Kamilla Gyógyszertár, 3 sz. rendelő, 3-as csengő) szerdától-péntekig: 08-19 óráig.

Internetes, online, Skype rendelés: szintén ünnepnapokon, hétvégente, ill. esténként.


Kijönne hozzám, hozzánk?

Amennyiben tudunk időpontot egyeztetni: igen. Ez a VIP (háztól-házig) szolgáltatás. Számos esetben (pl.: pánikzavarral társuló közlekedési fóbia) megkerestek eddig is ilyen kéréssel. Ilyenkor még a rendelői konzultációknál is nagyobb, maximális a diszkréció.

Számtalan esetben a konzultáció nem is terápia, hanem coaching (személyes, önismereti siker-tréning, tanácsadás). De ettől még az orvos-páciens találkozásokban alapvető titoktartási kötelezettség változatlanul fennáll! És - természetesen -, ha úgy szükséges: receptet is írok.


Várhatóan mennyi ideig kell várnom a váróban?

A rendelőben gyakorlatilag semennyit sem. Pontos időpontot (valamelyik egész órát) egyeztetünk, és akkor a rendelkezésére állok. Nem kell korábban érkeznie. Lehet nyugodtan pontos. Amikor megérkezett, nyomja meg a 3 rendelő csengőjét akkor is, ha éppen nyitva van a rendelők bejárati ajtaja. A legegyszerűbben ezzel tudathatja velem, hogy megérkezett. Mindig kimegyek Önért, bemutatkozom és leültetem, v. bekísérem.

Mivel a VIP (háztól-házig) rendelésre nem rendelőben kerül sor, hanem az Önnek legszimpatikusabb helyen, én a megbeszélt időpontban, a megbeszélt helyen igyekszem pontosan ott lenni. Persze elő fordulhat, hogy ebben valamilyen "vis major” megakadályoz. Arról azonban, ha ismerem telefonszámát, azonnal értesítem a mobiltelefonján!
A VIP szolgáltatás erősen limitált: adott hónapban maximum 5-10 prémium-konzultációt tudok vállalni. Aki visszaél mások idejével, és a bizalmammal, s nem vár a megbeszélt időben az általa igényelt helyen – az véglegesen kiesik a körből. A korábban rá szánt idő, mások számára felszabadul.


Inkább gyógyszeres vagy inkább beszélgetős terápiákkal foglalkozik?

Az ún. "nyugati típusú" orvosi terápiás hozzáállás, mint tudjuk: elsősorban gyógyszerközpontú szerte a világban. Sajnos a pszichiátriában is, ahol a pszichológiai, lélektani módszereknek igen jelentős szerepe van a kezelésekben. Ennek a terápiás egyoldalúságnak az ellensúlyozásaképpen fontosabbnak tartom a pszichológiai megközelítést.

Csak, ha mindenképpen szükséges, érdemes, akkor javasolok, írok fel gyógyszert (pszicho-farmakoterápia).  Mindent megteszek azért, hogy elkerüljük a nem-kívánatos gyógyszer mellékhatásokat (gyógyszerfüggőséget), gyógyszer-gyógyszer kölcsönhatásokat.


Milyen területekre specializálódott?

Bár nem vagyok pszichoterapeuta, az elmúlt évtizedekben kialakult specializációm. Legtöbbet a különböző szorongásos, depressziós zavarokkal (pl.: depressziók, pánikzavar, agorafóbia, szociális szorongás, stressz betegségek, párkapcsolati zavarok, alvászavar) foglalkozom.

Egyik ambuláns (járóbeteg) rendelésemen sem vállalok fel olyan problémákat, amelyekhez fontos lehet a kórházi háttér megléte: drogbetegségek, demenciák, schizofrénia és minden más olyan pszichiátriai betegség, ahol a Betegnek átmenetileg megszűnhet a realitás tudata (pszichózis alakulhat ki: hallucinációkkal, téveseszmékkel).


Mi a helyzet az orvosi titoktartással?

Minden szó, ami a konzultációkon elhangzik, szigorúan bizalmas információ. Az Ön beleegyezése nélkül problémájáról, annak kezeléséről még családtagjai sem tudnak meg semmit. Az orvosi titoktartást meghatározó 1997. évi CLIV. törvényt itt olvashatja el.


Mennyi ideig foglalkozunk alkalmanként a gondommal?

Rendelőben: minden alkalommal 60-60 perc.

VIP konzultáción: min. 60 perc. Legyen szó terápiáról, vagy tanácsadásról. Ennyi idő általában bőségesen elegendő a problémák átbeszélésére, a közös célok kialakítására, és ha elkerülhetetlen: a gyógyszeres terápia megbeszélésére, bevezetésére is.

Skype rendeléseken: 50-60 perc.


Férfiak is járnak a pszichiátriai magánrendelésére?

Természetesen igen. 2000-ben a Páciensek alig 26 %-a tartozott az "erősebbik" nemhez. Arányuk 2011-ben már 42,5 % volt! Manapság pedig 50 % körüli. Korábban elképzelhetetlen volt, ami mostanában már előfordul, hogy egy napon csak férfi Páciensek keresnek meg. Talán azért, mert egy férfi sokszor könnyebben nyílik meg férfi pszichiáternek, mint egy nőnek.


Együttműködik más orvosokkal, egészségügyiekkel is?

Igen. Bátran merem Kollégáimat ajánlani!
Pszichiátria - Pszichológia
Pszichiátriai osztályos kezelés
Dr. Feller Gábor pszichiáter főorvos Győr
Családterápia
Dr. Győrffy Dóra pszichiáter főorvos Győr
Klinikai pszichológia
Koós László klinikai szakpszichológus Győr
Klinikai pszichológia
Dr. Horváthné Schmidt Ilona klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, kiképző relaxációs és szimbólum pszichoterapeuta Győr
Klinikai pszichológia
Szalánczi Krisztina klinikai szakpszichológus Győr
Kineziológia, NLP Veiszné Korbély Éva kineziológus, NLP tréner, stb. Győr
Idegrendszer-fejlesztő mozgásterápia, nyári táborok Kincsesné Horváth Katinka Győr
Belgyógyászat, kardiológia Dr. Gasztonyi Zoltán belgyógyász, hematológus főorvos Győr
Dr. Liziczai Imre belgyógyász, kardiológus főorvos Mosonmagyaróvár
Fül-Orr-Gégészet Dr. Garai Tibor fül-orr-gégész főorvos Győr
Hagyományos kínai orvoslás Prof. Dr. Feng Xiaoping Mosonmagyaróvár
Ideggyógyászat (neurológia) Dr. Csányi Attila neurológus főorvos Győr
Nőgyógyászat Dr. Balogh Ildikó nőgyógyász főorvos Győr
Dr. Likár Zsolt nőgyógyász főorvos Győr
Dr. Németh Zoltán nőgyógyász főorvos Győr
Ortopédia Dr. Burkus László ortopédus főorvos Győr
Szemészet Dr. Kéry Klára szemész főorvos Győr
Tüdőgyógyászat, allergológia Dr. Dobra Gergely tüdőgyógyász, allergológus főorvos Győr
Dr. Kovács Tibor tüdőgyógyász, allergológus főorvos Győr

Mi történik akkor, ha történetesen nem tudok elmenni a korábban megbeszélt időpontban?

Természetesen megértem, ha valamilyen váratlan dolog, hirtelen akadályt képez. Ugyanakkor viszonossági alapon az is megérthető, ha számítok arra, hogy a lemondásra, időpont módosításra, lehetőleg 24 órával a korábban egyeztetett terminus előtt kerüljön sor.

Aki egyáltalán nem veszi a fáradtságot, hogy konzultációs idejét lemondja, az súlyosan megsérteti a terápiás együttműködés egyik alapját, egymás kölcsönös tiszteletben tartását. Együttműködése hiányában, vele nem tudok, nem kívánok a továbbiakban együttdolgozni. Keressen gyógyulást másutt.


Az egyes konzultációk között is rendelkezésre áll, ha valamilyen problémám adódna?

Igen. Mind telefonon, mind emailben. Amennyiben valamilyen sürgős megbeszélni valónk akadna, szeretném, ha gondját mielőbb jelezné. Telefonon hétfőtől-szombatig, reggel nyolctól este hétig állok a rendelkezésére. Ha a telefon, email konzultáció csak pár percet igényel (pl.: rövid tanácsadás, új időpont egyeztetés, stb.), akkor ennek külön díja nincs.

Kérem, vegye figyelembe, hogy a környéken egyedülálló 1 órás rendelések és a Benzó Blog írása miatt, sokkal kevesebb időm van, mint amennyit szeretnék. Ezért konkrét lélektani kérdésekben - emailben, Facebookon és telefonon - csak jelenlegi és volt Pácienseimnek állok rendelkezésre! Ismeretlenül ne hívjon, ne keressen online: felesleges. NEM VÁLASZOLOK, v. NEMET FOGOK MONDANI.

Nyilván Ön is érzi, hogy bár az e-mail a mindennapi kommunikáció hatásos eszköze, még a telefonos beszélgetésnél is jobban hiányzik belőle a "szemtől-szemben" találkozás közös élménye. Túl személytelen, mind a problémák alapos megértéséhez, mind a komplex segítséghez. Ezért csak a személyes konzultációkat kiegészítő módszerként javasolom.


Milyen hosszú szakmai múlttal rendelkezik?

1993-ban lettem pszichiáter szakorvos. 2000 eleje óta vagyok pszichiáter magánorvos, független orvos-vállalkozó.


Dolgozik Pszichiátriai Osztályon is?

Nem, kb. a hajdani győri 6. sz. Katonai Kórház megszűnése, átalakítása óta nem. Miután nem vagyok osztályos orvos, táppénzre vételre nem vagyok jogosult. A háziorvos felé teszek szükség esetén javaslatot.


Mennyi ideig tartó kezelésre számíthatok?

Általánosságban az mondható el, hogy minél nehezebben megfogalmazható, minél mélyebben gyökeredző, és kiterjedtebb egy probléma (betegség, kapcsolati zavar, munkahelyi stressz, önértékelési zavar, stb.), annál hosszabb idő szükséges a meggyógyításához, megváltoztatásához.
 
További fontos, a gyógyulás ütemét meghatározó szempont az Ön motiváltsága, rugalmassága, tettrekészsége, aktivitása, az, hogy mennyire hajlandó változtatni eddigi életén. Mennyire tud, akar kislépésekben, tervezett módon áldozatokat hozni azért, hogy a továbbiakban ne legyen áldozat!
 
Általában valamilyen panaszok, tünetek hozzák el az embereket a pszichiáterhez vagy pszichológushoz. Közülük számtalan, éppen olyan dolgok következménye, amit  Ön esetleg már megszokott, fél megváltoztatni, esetleg ragaszkodik is hozzá.
 
Amikor az ember ráébred arra, hogy felelős az életéért, és ez azzal is jár, hogy több-kevesebb dolgot megváltoztasson, átalakítson benne, gyakran ellenállások alakulnak benne ki a szükséges változtatásokkal szemben. Sokszor úgy akarja a javulást, jobbulást, hogy még nem felkészült, sőt egyenesen lehetetlennek érzi saját részéről a panaszmentességhez szükséges változtatások véghez vitelét. Ez csapda. Persze az ilyen lélektani kelepce is kinyitható, de természetesen sokkal több időt igényel, mint egy egyszerűbb probléma, közös megoldása.

Tehát, mennyi ideig tart a kezelés? Ezt mindig az adott problémakör határozza meg. Amennyiben nem áll fenn semmiféle pszichiátriai betegség és ezért inkább tanácsadásra van szükség, úgy általában 1-4 beszélgetés elég.

Nem fogunk egyetlen alkalommal sem többet találkozni, mint amennyit Ön szeretne. Nincs "kötelező kontroll vizsgálat"! Hozzám NEM KELL eljönni. Mert mindent megteszek azért, hogy úgy érezze: ÉRDEMES igénybe vennie a segítségemet.

Amennyiben komolyabb problémától szenved, akkor a következő - egyáltalán nem kötelező! - "szisztéma" vált be a legtöbbször. Ettől természetesen minden további nélkül eltérhetünk.

Első találkozás: ismerkedés, probléma leltár, diagnózis, terápiás célok kitűzése, terápiás terv megbeszélése: gyógynövény alapú szerek, ill. amennyiben elkerülhetetlen: szorongáscsökkentő, altató, antidepresszáns/antipánik szer pici dózisban történő fokozatos beállítása.

Második találkozás: kb. 1-2 hét múlva. Stresszcsökkentő módszerek.

Harmadik találkozás: kb. 3 héttel ezután (a szorongásoldó, altató lépcsőzetes elhagyása, már amennyiben egyáltalán gyógyszeres terápiát indítottunk közös megegyezéssel).

Negyedik találkozás: kb. 1 hónappal ezt követően.

Ötödik találkozás: kb. 2 hónap múlva.

Hatodik találkozás: kb. 3 hónappal ezután (a tünet és panaszmentesség elérést követően 6-9 hónappal, az antidepresszáns/antipánik szer lépcsőzetes elhagyása).

Hetedik találkozás: 1-2 hónapon belül (a terápia lezárása).

Ezzel a módszerrel nemcsak az aktuális probléma kezelhető, hanem mindent megteszünk azért is, hogy még egyszer, lehetőleg soha többé ne kelljen szenvedni korábbi stresszorától, tüneteitől, panaszaitól!


Mik a konzultációs díjai 2020-ban?

Rendelőben, 20 000 Ft/60 perc (alkalmanként).

VIP (háztól-házig) konzultációs díj Győr közigazgatási területén (2020): 30 000 Ft/60 perc (hétköznapokon).

Ha utánagondol, ez sokkal kevesebb, mint amikor valaki, egy 5-15 perces, gyakorlatilag csak recept felírásra elég „órára”: 5-10 000 Ft-ot áldoz, Nem is beszélve a várakozási időről, utazási időről és költségekről, meg az egyéb kellemetlenségekről. A VIP rendelés "full service", "minden benne van” szolgáltatás (orvosi konzultáció, receptírás, tesztek megbeszélése, relaxáció, kiszállási díj).


Előre, vagy alkalmanként szoktak fizetni?

A konzultációk után, készpénzben, a rendelőben rendezzük a díjazást. Egyelőre bankkártyát még nem tudok elfogadni. Kérem, mindig időben - a bejelentkezéskor, vagy legkésőbb a konzultáció elején -  jelezze számla igényét! Helyben kézzel írott, készpénzes számlát tudok kiállítani - de ez pár percet vesz igénybe. (Ezt az időt nem vehetjük le az Ön után következőtől! Ezért kérem, hogy időben jelezzen.)


Változik-e konzultációs díja, ha az adott órában egy párral foglalkozik a rendelőben?

Amennyiben közös, párkapcsolati problémájukról van szó, természetesen nem. Ha egyéni problémáik megoldására használják fel a 60 perces konzultációk felét-felét, akkor az egyéni "fél-konzultációk" összege fejenként 10-10 000 Ft (2020).

Ennyi a konzultációs díj akkor is, ha valaki a kontrollhoz (!) kér "fél-konzultációt". Nálam nincs félórás első konzultáció!


Elfogad egészségpénztári kártyákat?

Igen, az Egészségpénztárak menüben is megtalálja a felsorolást a partnerekről. Ezek egyébként a következők:

ADOSZT Egészségpénztár
Allianz Egészségpénztár
Axa Egészségpénztár
Dimenzió Egészségpénztár
Generali Egészségpénztár
Honvéd Egészségpénztár
Medicina Egészségpénztár (K&H)
MKB Egészségpénztár
OTP Egészségpénztár
Tempo Egészségpénztár
Vitamin Egészségpénztár
Vasutas Egészségpénztár

Az első alkalommal "nem tudok" számlát kiállítani. Egyrészt, mert az ehhez szükséges program az otthoni gépre van feltelepítve. Másrészt, mert számos alkalommal kiállítottam már előre a számlát, a Beteg (?) pedig nem jött el a konzultációra... Jött a számla stornózás. Az ilyen emberek felelőtlen magatartása miatt döntöttem úgy, hogy a második találkozásra készítem el mind a két számlát. Kérem, hogy az időpont egyeztetéskor, telefonon jelezze majd számla igényét! Köszönöm a megértését, együttműködését!

Fogad 18 év alatti beteget is? Kell hozzá szülői beleegyezés?

Igen, fogadok, mint ahogy eddig is, s nem kell szülői beleegyezés. Jóllehet igen ritkán fordult elő, hogy fiatal tizenéves önállóan kérjen segítséget. Azt azonban fontos hangsúlyoznom, hogy felnőttekkel foglalkozó pszichiáter vagyok. Tapasztalataim szerint, aki elmúlt már kb. 12-14 éves, azzal hatékonyan tudunk együttműködni.


Be lehet jelenteni családtagot, hozzátartozót a rendelésre? Vagy minden esetben a Páciensnek kell jelentkeznie?

Igen. A Páciens kérésére, engedélyével természetesen igen. Ez esetben a bejelentő: 1. mindig indokolja meg, miért így történt a bejelentés; 2. a bejelentő mindig jöjjön el a Pácienssel.
Nevess többet, szeress jobban, tanulj még...

 
Dr. Kopácsi László
győri pszichiáter | life coach | blogger
gyógyszer-leszokás specialista
Benzo Blog elindítója és szerzője
Facebook

Senki sem tehet többet Önért, minthogy:
segít Önmagán segíteni
.

Rendelési Naptár
21 eFt/óra
Skype rendelés I-II.
28 eFt/óra

Bejelentkezés kontrollra
új Klienseket nem vállalok

30 286 2097
H-P: 08-19

Nagy képernyő ajánlott!

Nemzeti lobogónk

Törőcsik Mari - tisztelgés és hála - Memento Mari

Memento Mari...

COVID - Könnyebb megelőzni, mint túlélni!

Semmelweis Egyetem
KliniKaland - Immunrendszer
Magyar Gyógytornász-Fizioterapeuták Társasága: YT
Magyar Orvosi Kamara oltásösztönző kampány

Hozzájáruló nyilatkozat vakcinához - Letöltés

A csüggedőket elnyeli a történelem...

Szavazzon! KÖSZÖNÖM!

Milyen pszichiátriai szerről szeretne leszokni?
Senkit sem biztatok gyógyszer elhagyásra! Ám, kötelességem segíteni azokat, akiket a nem megfelelő gyógyszerelési gyakorlat, ill. a kellő tájékoztatás hiánya tett gyógyszerfüggővé. Szóval: miről szeretne leszokni?
Altatóról
729 szavazat (13%)
Szorongásoldóról
3120 szavazat (57%)
Antidepresszánsról
1629 szavazat (30%)
5478 szavazat összesen

Benzodiazepin szedési kérdőív (FONTOS!!)

 
STRESSZ DOKTOR Hírlevél
 
Tippek a szakszerű öngyógyításhoz, önfejlesztéshez.
 
Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*

       
NO SPAM! Adataira nagyon vigyázunk. Nevét és e-mail címét soha nem adjuk ki harmadik félnek és soha nem küldünk SPAM-et. Tanácsainkról bármikor, egyetlen klikkel leiratkozhat.
Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-74689/2014
 

w3.stresszdoktor.hu

Az oldalon található információk: tájékoztató jellegűek, semmilyen esetben sem helyettesítik a szakember véleményét! Gyógyszerekkel kapcsolatban: a kockázatokról és mellékhatásokról, olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Nem gyógyszer termékekkel kapcsolatban: a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Tisztelem ...


GYŐRI PSZICHIÁTER GYŐR

Minden jog fenntartva - Online Szakvélemény Kft.
© Copyright 2008 - 2021

A stresszdoktor.hu független, bulvármentes és optimista szellemiségű, pszichiátriai weboldal. A betegségtudat, a baj, az erkölcsi züllés és a pesszimizmus szenzációhajhász, kattintás-vadász erősítése helyett, a megoldást, a kiutat, a sikert és a gyógyulást preferálja.
Céljai:
1. ismeretterjesztés, tévhitoszlatás és betegedukáció.
2. a pszichiátriai gyógyszerek által okozott gyógyszerfüggőségek (nyugtató-függőség, altató-függőség, antidepresszáns-függőség) megelőzése és otthoni kezelésének elősegítése.
3. a hatékony önsegítés támogatása.

A stresszdoktor.hu oldalain olvasható Információk nem pótolják az orvosi vizsgálatot. Csupán kiegészíthetik a pszichiáter, klinikai szakpszichológus szakértelmét és személyes segítségét. Amennyiben kérdése volna, forduljon pszichiáterhez, klinikai szakpszichológushoz!

A pszichiátriai gyógyszerek (benzodiazepin feszültségoldók és altatók, Z-szerek, antidepresszánsok, stb.) szedése, vagy elhagyása előtt mindig olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét, mert e pszichiátriai szerek alkalmazásakor is az érvényes alkalmazási előírás az irányadó.

FACEBOOK Lájkoló

Egyetértesz törekvéseimmel? Igen? Hagyj nyomot! "Oszd meg és uralkodj!"
 
      
Weboldalunk süti (cookie) fájlokat használ. Ezeket a fájlokat az Ön gépén tárolja a rendszer. A cookie-k személyek azonosítására, látogatási szokásaik követésére nem alkalmasak, szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információért kérjük, olvassa el adatvédelmi nyilatkozatunkat
 
WebGalamb