KEDVES FÓRUMOZÓ!
 
Stressz Információs Központ - Fórum


Egészségnevelést, közösségi pszichiátriát szolgáló oldalunkat új lehetőséggel bővítettük. Egyfajta XXI. századi, elektronikus "Forum Romanum"-mal.

Életünk telis-tele van hol váratlan, hol kiszámítható, hol elkerülhető, hol elkerülhetetlen stressz forrásokkal (stresszorokkal). Lehetőségeink legyőzésünkben, elfogadásukban, semmibe vételükben és elkerülésükben természetesen korlátozott. Szükségünk van az összefogásra, valódi hús-vér kapcsolatok ápolására, ezért a leendő fórumozókat arra bíztatom, hogy vegyenek fel egymással élő kapcsolatot.

A Stressz Doktor Fóruma a megtörtént fájdalom teli, vagy bosszantó múltbeli események meg nem történtté tevésére nem alkalmas. A "kibeszélés", a reménykedés, a sorstársakra, közösségre találás, a megoldások, bátorító tapasztalatok megosztása, az összefogás jó szolgálatot tehet szétaprózódott világunkban a stressz közös kezelésében.

Gondolom furcsa, szokatlan, hogy egy magán pszichiáter oldalán Fórumozási lehetőségre akadt.

Idő hiányában, csak nagyritkán, alkalmanként fogok tudni írni a Fórumba. Hiszen ez klasszikus Fórum, nem pedig Orvos válaszol rovat.

Arra bátorítok minden Fórumozót, hogy osszák meg egymással tapasztalataikat! Minden szó jó!


Tisztelettel:


Dr. Kopácsi László
pszichiáter és life coach
Győr