Segítség örök halogatóknak: Go Fucking Do It | Lépjél már!
2015.10.01.
Segítség örök halogatóknak: Go Fucking Do It | Lépjél már!
A "Go Fucking Do It" az örökké halogatók oldala. Mentsvára. Azoké, akiknek terveik megvalósításához, céljaik eléréséhez, külső nyomásgyakorlásra van szükség. Ráadásul ezt a "külső nyomást", a komoly, valódi elköteleződést, maguk állíthatják be maguknak! Az oldal segít csökkenteni a halogatással járó bűntudatot, haragot, elégedetlenséget, stresszt (distresszt). Tulajdonképpen egy online stresszkezelési technika.

Ha valaki aztán egy általa megszabott határidőn belül nem teljesíti az oldalon vállalt, kitűzött célját, a "Go Fucking Do It" programja, egy a felhasználó által meghatározott összeget elkezd levonni a bankszámlájáról...

Kiknek, mihez ajánlom?


Szinte bármilyen cél eléréséhez azoknak, akik túl sokat hezitálnak, örökké csak halasztgatják fontos döntéseiket. Ezzel pedig a "nem változtatás" mellett teszik le a voksot. Maradnak az egyre inkább kiürülő, lepusztuló, hajdani "biztonsági zónájuk" börtönében.

Ha valaki például hetek óta halogatja a segítségkérést, hogy szakorvosi segítséggel szokjon le a már függést okozó nyugtatójáról, altatójáról, az jelentkezzen be az oldalon. Vagy hívjon fel most (munkaidőben).

Nézzünk néhány mintát: mire és hogyan használják a "Lépjél már, Csináld már!" oldalt. Mire tettek ígéretet, mit vállaltak be maguknak mások? Hogyan használták fel az oldalt arra, hogy a pénzügyi veszteség elkerülésének a "kényszerével", kibillentsék magukat a tespedésből. Miként tették maguk előtt vonzóbbá a változtatást az egyhelyben toporgásnál? Hogyan alakították célokká álmaikat?

Szóval:

"Meg fogom szervezni az életemet, vagy fizetek 250 $-t."
"Elkezdek végre egy blogot, vagy 100 dollárom bánja."
"Be fogom fejezni a tanulmányaim, vagy fizetek 100 dolcsit."
"Lefutom a maratont, ellenkező esetben leszurkolok 500 $-t."

 
Ha valaki időre nem teljesíti a maga elé kitűzött cél, akkor a "becsület kassza" szerűen működő, a felelős döntéshozatalt segítő "büntetés" (levonás) a holland Pieter Levels bankszámláját tömi degeszre. Ő pedig tudja, mit csináljon vele! Újabb online vállalkozást.

Ne irigyelje a srácot, inkább vegyen példát erről a "digitális nomádról"!
 
"Az igazán jó legnagyobb ellensége az elég jó!"Amennyiben fontosnak tartja ezeket az ismereteket, kérem, ossza meg a Benzo Blogot rokonaival, barátaival és ismerőseivel. Vigyázzon rájuk is!


Kérem, ne feledje el kitölteni a Benzodiazepin szedési kérdőívet!


Nevess többet, szeress jobban, tanulj még...

Forrás : https://stresszdoktor.hu